Autó oldalán vannak díszlécek fel ragasztva ilyen két oldalú ragasztóval, kérdésem tudnám azt a ragacsot eltávolítani h ne sérüljön a festék?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 17:35
1/6 anonim válasza:
Egy kevés benzinnel, vagy nitro-hígítóval.
2/6 A kérdező kommentje:
Festésben a hígító nem tesz kárt?
2015. szept. 23. 17:51
3/6 anonim válasza:
Motorokhoz készített lánctisztítót használj. Nincs olyan ragacs, amit az ne szedne le, de a festéket nem bántja. Egy gagyibb minőségű (ami szerintem erre a célra tökéletes) kb 1500-2000 forint/400ml.
4/6 anonim válasza:
Nem tesznek kárt a fényezésben. Az autófestékeknél előírás a benzinállóság. Ha nem így lenne, a tankoláskor kicsöpögő benzin megmarná. A Nitro sem oldja, de ha bizonytalan vagy, próbáld ki egy kis részen, ahol nem látszik.
5/6 lupara válasza:
Ha jól értem,még fennt vannak a diszlécek.Levételük után lesz látható,milyen vastag ragasztóréteg marad alattuk.Körültekintőnek kell lenned,csak filmszerű réteget tudsz oldószerrel eltüntetni.Létezik spré kivitelben ragasztóoldó,erre lenne kitalálva.Próbálkozhatsz nitróval,áztatás nélkül gyors letörléssel.Benzinnel én már mattositottam fényezést,amúgy létezik benzinálló festék.Bármelyikkel csinálod,kis helyen,kevés oldószer felvitellel,próbatisztitás gyors szárazra törléssel.
6/6 Petya183 válasza:
Boltban tudsz venni furoba befoghato radír korongot pár ezer Ft kb 3p alatt leszedi teljesen és nem hagy nyomot (márkaszervizben dolgoztam) hígítóval megsérted a lakkot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!