Budapeeten auto hifi beszerelés üzlet?
Az írásod meg a fogalmazásod is egy katasztrófa.
Amúgy meg a google a barátod,kismillió hifi/tuning műhely van pesten,nem hiszem hogy nem találsz olyat ami neked árban megfelelne.
Nagyjából ezekkel az árakkal lehet mindenhol számolni.
Komolyabb műhelyek nem fognak bagóért dolgozni, viszont minőségi munkát csinálnak. Pl: egy hangszóró beszerelése is lehet baromi macerás meló, fúrás faragás, kiemelőkeret készítés stb...
Az erősítő bekábelezéséhez is komplettan megkell bontani a fél kocsit, szóval elég macerás meló.
Biztos vannak olcsóbb sufni tuning műhelyek is, de én olyanra nem bíznék komolyabb munkát. Én amikor csináltattam a saját hifimet, volt olyan műhely ahonnan kifordultam mikor megláttam mennyire "igényes" az egész cég.
Ezek átlagárak. Tényleg csak sufnituning műhelyekben fogják olcsóbban berakni. Nagyon jól leírták, hogy mindenki be tud tekerni 4 csavart a hangszóróba, csak előbb le kell bontani a fél ajtót, gyári hangszóró helyre kiemelőkeretet készíteni, át/újrakábelezni, mindezt rongálás nélkül. Egy ótvaros kábelt is bárki el tud rángatni a csomagtartódba, de ehhez szét kell szedni a fél autót, kárpitokat, műanyagokat lerángatni, kábelt rögzíteni, tűzfalat fúrni/szigetelni, stb. A másik az, hogy egy kontár munka miatt az autód simán leéghet, csak szólok. Szóval ótvar és felelősségteljes munka, megérdemlik a pénzüket. Utána meg velük gizdulsz, ha nem tetszik a rendszer hangja!
Gagyi, mindegy csak occsó legyen melóhoz meg egy jó műhely nem fogja adni a nevét.
Nem szeretek előítéletes lenni, de az írásodból és abból hogy ennyit sokkalsz egy elég időigényes melóért, nem lehet egy komoly rendszer, amit be akarsz rakatni. Gagyi hangzáshoz, tuc-tuchoz szintén nem fogják adni a nevüket a komolyabb műhelyek, ezt tartsd észben.
Egyébként te is berakhatod, az ingyen van!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!