Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 2000-es Peugeot 406 első...

Egy 2000-es Peugeot 406 első autónak?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne,17 éves vagyok, tudnám tankolni, fenntartani, a szerelésben, alkatrész ügyben pedig apum segít.

Eddig csak jókat olvastam a népítéleten, totolcar-on.

Sedant szeretnék, 2.0 HDi motorral és max 600 000 Ft-ot szánunk rá.

Az nem riaszt vissza tőle, hogy francia verda, mert egy rokonomnak jelenleg is van 206-ja és eddig 3 év nem volt gond vele.

Főként saját tapasztalotokra vagyok kíváncsi, a tipikus francia fikázást nem kérem.

Köszönöm

2015. szept. 23. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Drága az alkatrész hozzá.

1.4es elég lenne kezdésnek.

2015. szept. 23. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy 15 éves autóval már bármikor, bármilyen gond lehet. Egy 3 éveshez ilyen szempontból nem lehet hasonlítani :)

Nézessétek át alaposan.

Nekem kezdőként fontos lenne, hogy ne kelljen folyton arra gondolnom, hogy mikor fog bedögleni :)

2015. szept. 23. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es csak a gazdag emberek tudnak fiatalon friss kocsit venni. Első autóm egy roncs Nissan volt, nem volt jó az automata szívató, kihagytak néha a hengerek, szívtam vele sokat. Utána álom volt átülni egy fiatalabb Mazdába.
2015. szept. 23. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:

3: Ez nem teljesen igaz. Mert az új és a 15 éves között azért van még lehetőség. Én nem vagyok gazdag, nem vettem újat, de nem is 15 éves, hanem csak 7.

Egyébként érthető, hogy ennyi pénzből ennyi időset lehet venni. Nincs ezzel gond.

Én csak arra reagáltam, hogy a kérdező írta, hogy a rokonok 3 éves P-nak semmi baja. Persze, mert 3 éves!

15 évesben én nem a márkáját nézném, mert ennyi idősen bármilyen autó lehet már nagyon rossz állapotban.

2015. szept. 23. 12:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ja és lemaradt véletlen, hogy 3 év alatt nem volt semmi gond a 206-al, pedig 10 éves körüli és használtan lett véve.

Való igaz, hogy lehet fiatalabb autót is venni, de 600 000 Ft-ért ez a mini és kisautó kategória.

2015. szept. 23. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs annyira sok baj a francia autókkal mint amit a szerelők összehadonásznak.

A 2.0 HDI az egy jó konstrukció főleg a 90lovas.

A 406 nak a hátsóhíddal szokott gond lenni.

[link]

2015. szept. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!