Budapesten lenagyobb autos tuning uzlet?
Google-be nem talaltam sajnos az automhoz valo hatso tuningos LED lapakat, Nissan Almera 1.5 sedan 2004 az auto,
hova menyek ahol bisztossan talalok hozza valot ? akar rendeles kulfoldrol ? valami otlet ?
Ha jól sejtem, ez egy átalakított és lesötétìtett hátsó lámpa. Olvasd el a kommenteket/ìrj a feltöltőnek, valószínűleg az lesz. Ilyen stílusúval nem találkoztam még...
A Nissan ezen típusai nem kifejezetten boyracer tuningautók, tehát ne várj olyan választékot mint egy Golf III vagy egy Civic esetében.
Jdm cuccokat keress, ill találni 1-2 német webshopot, de sok esetben a kézügyességen múlik a dolog.
1. Nézd meg hogy az Almerádat máshol milyen néven gyártották, az alapján is kereshetsz. (Wiki pl)
2. Írd be google-be pl hogy Almera N16 GTI, nézd a tuningoltakat, onnan eljutsz webshopokhoz és Almerás clubokhoz. Nem csak te akarod feltuningolni, találsz majd valamit...
Kezdésnek èrdeklődhetsz magyar oldalakon is (nissanfanclub.hu), hátha tud valaki valamit
Utolson!! koszonom szepen !!
Mindenkit is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!