Kisnyuszi16 kérdése:
Yamaha dt 50 vagy aprilia rx 50? Tavasszal veszek motort
Figyelt kérdés
Melyik jobb miért? Végsebességre tanuló motor lenne majd később enduroznek most van egy jawa babettám 207 megszerelem apummal és már menni is fog2015. szept. 20. 10:37
1/3 anonim válasza:
Nyilván az évjárat sem mindegy. ( Felteszem, nem új. 0 km-est akarsz venni.)
Külsőre nekem az Aprilia jobban bejön, de ez ízlés dolga.
Egyébként kb. azonos tudású motorok, úgyhogy mindegy melyiket választod. Az döntsön, hogy melyikből tudsz olcsóbban egy kevesebbet futott, megkímélt példányhoz jutni. Az sem mellékes szempont, hogy a közeledben melyikhez van elérhető szerviz és alkatrész beszerzési lehetőség.
Mondjuk, nekem soknak tűnik egy 50 cm-es motorra 6 literes fogyasztás.
2/3 anonim válasza:
Én a Yamahát venném, de tény, hogy az Aprilia is jó kis motor. Arra figyelj, hogy teljesen tuning mentes motort vegyél.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld
2015. szept. 20. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!