Simson S51B első fogaskerék csere?
Nekem rengeteg Simsonom volt anno.
Az ég világon semmit sem fog változni a gumicsere után,max 1-2 km/h,de azt úgysem veszed észre.Én akkor vettem észre különbséget,amikor egyszer volt hátul 3.50-es Barum,és visszatettem a 2.75-ös Pneumantot,ott már számított,de ott sem olyan sokat.
A B-seknek nagyon is jó a 15-ös lánckerék,elvileg 1 fog 5 km/h-át jelent,de a 16-ossal veszt az erejéből,és nem biztos,hogy kipörög.
Nekem volt +1-es negyedikem (tehát nem az SR/Enduró gyorsítóg!),és 16-os lánskerékkel,de még 3-ban sem pörgött már ki igazán,nemhogy 4-ben.
Talán akkor jó a 16-os,ha messzebbre jársz vele többször,és nem használod hegyes dombos vidéken.
Egyébként nem egy nagy beruházás és munka a láckerék csere,ki kell próbálnod,hogy hogy válik be neked.
# 1
Menj máshova hazudni. :)
Enduro azért van rajta, mert sokat megyek vele terepen, jobban fogjon. Sima gumi eléggé szúszós.
Megpróbálom, azt lesz ami lesz, segédmotortól nem várok azért csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!