Mondjak le az álomautóról?
Már meg volt rá a pénz,csak közbe egy fogászati beavatkozást is véghez vittem vagy is fél úton van ez,ami kb 350 000Ft
Na most így -350 000. Vegyek most egy olcsóbb kocsit és tavasszal vegyem meg azt,amit akartam vagy inkább várnátok még,hogy vissza térüljön ez a 350 000?
Én inkább várnék.
Mi neked az olcsóbb autó? Fél milla alatt nem is vennék autót, mert ha csak nem valami nagyon különleges ajánlat, akkor nagyon valószínű, hogy egy rakás pénzt kell majd rákölteni. Sok rejtett vagy később felbukkanó hibája lehet egy autónak.
Szóval megéri egy drágább, de egy jobb állapotú autót venni, amire lehet, hogy várnod kell,de szerintem jobban fogsz járni.
Ha nincs szükséged az autóra most, akkor mindenképpen várj és gyűjts, ez nem kérdés!
Én hasonlóan voltam a motorommal 1 éve, inkább tettem még félre és azt vettem meg amit szerettem volna (igaz télre minek is vettem volna motort).
Ha nem olyat veszel amit akarsz bánni fogod!
3dolog lehet:
1. veszel álom kocsidból egy lomot(olcsóbb) és rendbe rakod, ez csupa szívás tehát ha nem szerelő a szakmád ezt ne!
2. kölcsön pénz, ha családban nincs aki ad ezt akkor nagyon ésszel, mikor napjainkban kezdődhet egy harmadik világháború. Most nem igen vennék hitelre autót,lakást,stb. Még egy műszaki terméket se a multinál!
3. vársz, itt a rizikó, hogy megint elcseszed a pénzt valamire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!