Ismertek jó sebváltó szerelőt?
A 97-es Polóm sebesség váltóját kellene helyre pofozni, mert akadozik. Egy helyen azt mondták, hogy a teljes sebváltó rudazatot cserélni kellene. A bibi, hogy nem gyártják, használtam venni pedig elég necces, mert kipróbálni nem lehet a vásárláskor..
Szóval, keresek egy hozzáértő mester embert!
#1-essel egyet értek. Ezt bármilyen autószerelő javíthatja. De én azt nem értem, hogy miért nem lehet felújítani a régit? Hiszen az egy rúd. Idővel a szilentek és perselyek kikotyogósodnak, de ha azokat kicserélik, akkor nem lesz holtjáték - jó lesz a váltási érzet.
Itt vehetsz felújítókészletet - lehet kapni
Ha ez nem megoldható\van ismerős el kell vinni a rudazatot egy esztergályoshoz és csináltatni kell bele új műanyag perselyeket. Aki klasszikus iskola híve, bronzból.
Remélem segítettem
1-es! A cseréhez értenek, de pl. ahol azt mondták cserélni kell a tudazatot ott mondták azt is, hogy szerezzek bontóban... na ez az ami necces. Egyébként próbáltam edig vagy 5 helyen, de sehol sem volt.
Laikusként annyira nem érzem rossznak a váltót, ezért reménykedem a felújításban, amihez viszont nem mindenki ért.
#2: Nem lehetne elgurulni másik helyre. Mondjuk egy Bosch szervízbe. Nem kell hogy ott javíttasd, csak mérjék fel. 22 éves kocsim van, és a mai napig Bosch-ba hordom. Ott van egy szinvonal és nem ezzel a kocsival fognak lehúzni. Arra vannak hiper modern sok szenzoros anyaszomorítók.
Mondanak valamit, és legfeljebb nem kéred. Ha meg mégse mondanak csúnyát elfelejted az egészet.
A csápos emelőn alánézel hogy mi is a váltórudazat, akkor rájössz, hogy aki egy csavart ki tud tekerni az javítani is tudja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!