Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Supermoto vagy enduro?

Supermoto vagy enduro?

Figyelt kérdés
50 cm3-as motor vásárlás előtt vagyok,és nem tudom hogy milyen motort vegyek.Eddig yamaha dt 50,aprilia rx 50,derbi senda motorokon gondolkodtam,de aztán rájöttem hogy lehet hogy egy supermoto jobb lenne.Főleg betonon mennék,néha ha úgy adódik terepen is.Supermoto vagy enduro lenne a jobb választás?Ha a supermoto akkor írnátok jó 50cm3-as supermotokat?200.000-250.000 ezrem van rá.

2015. szept. 14. 17:25
 1/3 anonim válasza:

A Supermotot városi terepre van tervezve , de szerintem terepen is megállja a helyét,persze nem egy cross ,de én azt ajánlanám .190 000-ért már jó féle 50cm3-et lehet venni /használtan/.Itt egy link :

[link]

Hasonlók vannak. Szerinem ötvenesben ez jó.

2015. szept. 15. 23:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!Még ha egy pár dologban tudnál segíteni,azt megköszönném.165 centi vagyok leérne erről a lábam?Ha esetleg ezt megvennék,vagy valami lenne,milyen más 50-es supermotok vannak?Illetve ez lenne az első motorom,nem értek hozzájuk egyáltalán.Valahol utána tudok nézni az alapoknak?Pl. ha nem indulna mit kell csinálni,stb.
2015. szept. 16. 15:12
 3/3 anonim válasza:

AZ 50ccm-es /nem tuningolt/ motorokról szerintem simán leérnének a lábaid , de megvásárlás előtt megtudod nézni ,hogy leér-e a lábad , vagy sem. Ilyen motorokat meg szerintem keress több féle oldalon .De ha már erről az oldalról ajánlottam , akkor itt vannak még ilyenek :

[link]

2015. szept. 19. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!