Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motor mennyit bír?

Ucantseeme kérdése:

Melyik motor mennyit bír?

Figyelt kérdés

Nem tudom lehet hülye kérdés de motor vásárlás elött vagyok és azt szeretném tudni hogy milyet is vegyek, 250 eset vagy 600 asat ,azt szeretném tudni melyik mennyit bír maxon. Azt mondták hogy a 250 esre hamar rá lehet unni, bár ugy 180 km/oránál nem mennék többel (:D) esetleg ha van tapasztalatotok szívesen meghallgatom , persze sportmotorrol van szó esetleg ha helyembe lennétek milyen motort vennétek MAX 1 millió forintból?

Köszi a válaszokat :)

2015. szept. 14. 15:11
 1/4 Tomcatters ***** válasza:
Honda cbr 600 :) pl :)
2015. szept. 14. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz, ha valaki úgy vesz motort (főleg kezdőként mint te), hogy "mennyit bír maxon".
2015. szept. 14. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
A hondat enis kineztem nagyon szep. Aranyos hogy aggodsz egy ismeretlen szemely miatt , persze nem ugy ertettem hogy leteszem a jogsit azt mar repesztek is ki a sztradara, hanem egy ev mulva mikor mar erzem meg kitapasztaltam akkor legalabb neha-neha 180 al nyomni neki :) vagy tobbel :P
2015. szept. 14. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Autópályán repeszteni pont nem igényel különösebb tapasztalatot, amikor kanyargós hegyi terepen májerkodnak a népek, az veszélyesebb, vagy ha forgalomban támad ihletük...

Én valszeg nem 250-eset vennék, habár a sportmotorok eléggé ki lehetnek hegyezve ahhoz, hogy nekem elég legyen. Hogy Neked mi jó, kérdező, azt nem tudhatom. A megunást mindig mondják 250-esnél, de nem mindenki unja meg. Azért egy kis plusz erő nem árt, valószínűleg én se 250-est vennék, ha tehetném, bár nekem tényleg nincsenek igazán nagy sebesség- és nyomatékigényeim. Szeretek hosszútávra venni motort, de ezzel sincs mindenki így.

Ajánlani nem tudok motort, nem különösebben érdekelnek a sportmotorok.

A végsebesség adatokat könnyű megtalálni, de nem igazán tartom olyan fontosnak egy szint után. Ami megint csak nem igaz sokakra, persze.

2015. szept. 14. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!