A fékpofák cseréje mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 22:21
11/15 A kérdező kommentje:
Igen, munkadíjjal együtt, és már készen is van. :) Németh Autószervíz Kft. Nagyhalász
www.nemethautoszerviz.hu
Bár nem értek hozzá, elöl cseréltek le valamit, és most azonnal muszáj volt, mert érte a vasat.
2015. szept. 14. 18:28
12/15 A kérdező kommentje:
Nem márkaszervíz, de gondolom ezt az előző valaszomból ki lehet következtetni. :)
2015. szept. 14. 18:31
13/15 szántóvető válasza:
megnézték hogy hátul fognak-e a fékek?
14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem igen. Bementem és azt mondtam, hogy fékezéskor néha visító hangot ad az autó, lehet hogy a fékpofák rosszak. Ezután megkérdeztem az árát, azt mondta elsőnek meg kell tudni, hogy elől vagy hátul romlott el. Azóta nincs visító hang. Kérdezzem meg?
2015. szept. 14. 19:45
15/15 veterán vas válasza:
A Mazda 121 nem egy mai csirke. Gondolom van benne pár kilométer. Talán megérte volna a tárcsákat is cserélni. Mert így........ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!