1.5 DCI átlag fogyasztása mennyi?
Sziasztok!
Nemtudom másnál is ez van e, de én mikor egyhelyben vagyok alapjáraton, akkor kb 1-2 másodpercenként ugrik 0.1-et az átlagfogyasztásom.
Nemrég vettük a kocsit (renault clio 1.5 dciről van szó) ma tankoltam teljesen tele és nulláztam az átlag fogyasztás mérőt és akkor vettem észre hogy állok egyhelyben és csak úgy megy felfelé :D 20L átlagfogyasztás felé is felment, de ment volna tovább is :D
Aktuális fogyasztásnál persze nem írt értéket. minek is kéne, hiszen állok :D
Tervezem hogy 100km-ert megyek vele és ujra tankolom hogy megnézzem mégis mennyi a fogyasztása.
Nektek mennyi szokott lenni ilyen motornál? Városban kérdezem elsősorban.
Persze, hogy megy felfelé álló helyben mert sebesség / aktuális fogyasztás alapján számolja a 100km-es értéket. Állva pedig elég sok üzemanyag lenne mire emgtennéd a 100km-t.
Normál esetben 5-7 literből kényelmesen el lehet járni, viszont a moto... hát nem épp a legmegbízhatóbb a dci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!