Az 1.4-es benzines III-as Polo milyen kocsi?
Fürge vagy lomha... mihez képest?
60 lóerő a méreteihez képest ebben a kategóriában pont elfogadható, nem egy versenygép, de városi autónak tökéletes.
9 literre városi dugókban felmehet a fogyasztás, meg ha eleve úgy közlekedsz, hogy kinyomod a szemét. Egyébként 8 körül megáll, kivéve az automatát.
Mihez képest?Hát mondjuk úgy általánosságban, azért egy Swift GTI is fürge, de nem egy M5-öshöz képest.
Köszönöm a válaszod!
Azért kérdeztem, hogy mihez képest, mert pl. egy 6 literes Phaetonhoz képest kifejezetten lomha, de mondjuk egy 800 köbcentis Matiz után megváltás lehet. Tudod, minden relatív :-)
Általánosságban szerintem kifejezetten jó párosítás. Ez egy kis autó, aki ilyet vesz, általában nem pályán akar a belső sávban csapatni vagy svájci szerpentineken előzni, mert ezekre nem jó. Átlagos, főleg városi használatra, megfontolt tempó mellett jó társ lehet.
A fogyasztás meg lábfüggő. Meg lehet vele etetni 9 litert, de le lehet nyomni 7 környékére is.
Jó autó, nekem anno ilyen volt a második autóm, annyit tud ami a városi közlekedéshez kell.
Ahogy írták előttem nem versenygép, ez nem pályázásra való, illetve ha kimész legyen benned alázat lehúzódni.
Amúgy nagyon megbízható autó, én akkoriban nagyon szerettem.
Ma már magasabb a mércém, így nem váltanék vissza, de ettől függetlenül az adott árkategóriában szerintem az egyik legjobb választás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!