Mit ajánlatok motoros ruhában az izzadás ellen?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon izzadós típus vagyok, mot csinálom az a2 jogsit. Már ma az első rutin órámon (Most volt először rajtam a cucc dzseki gatya csizma kesztyű) úgy le izzadtam benne, pedig nem volt meleg, 16-19 fok volt, hogy amikor levettem olyan volt mintha mosva lett volna. És száradni is nagyon lassan szárad.
Valami tapasztalat, praktika az izzadás ellen? Mert ha jön a nyár, még rosszabb lesz :(
2015. szept. 11. 18:10
1/7 anonim válasza:
Aláöltözet,van sok jó nedvszívó. Ja és pesze amiből lehet Gora-tex-est végy!
2/7 A kérdező kommentje:
Netről lehet rendelni? Vagy mindenképpen próbálni kell a méret miatt? És miben segít az alá öltözet melegben valamint hidegben?
2015. szept. 11. 18:28
3/7 anonim válasza:
Jobb ha felpróbálod személyesen,télen melegít nyáron szívja a nedvességet.
4/7 A kérdező kommentje:
Árban hogy mozognak? Mármint egy jobb minőségű mennyi amit érdemes rá szánni?
2015. szept. 11. 18:50
6/7 anonim válasza:
Rutinórán leizzadsz persze, mert nincs sebesség, meg izgulsz is. Egyébként nem kötelező minden cuccot felvenned a rutinozáshoz. Mikor én csináltam a jogsit akkor csak a sisak meg a kesztyű volt rajtam ami motoros cucc, a többi mind utcai holmi volt, bakancs meg farmer azt' kész...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem izgulok, jól megy nagyon, azzal nincs gond. A sebesség hiánya miatt is igaz jobban izzadok de amikor a saját motorommal mentem rutinra azon is már megpusztultam olyan melegem volt.. Én tényleg nagyon izzadós vagyok sajnos.
Azt az alá öltözetet megnézem valami boltban a közelben ha találok, az talán segít
2015. szept. 11. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!