Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pillanatragasztó jó tetőkárpit...

Pillanatragasztó jó tetőkárpit visszaragasztásához?

Figyelt kérdés
Azt találtam itthon, megfelel? Gondolom csak keveset kell rátenni ha használható rá.
2010. márc. 12. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább palmatex!a pillanatragasztót nem ajánlom mert mikor megköt akkor a kárpit bekeményedik!
2010. márc. 12. 19:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Megfelel ha 1 héten belül amúgy is túl adsz rajta, amúgy hosszabb távon inkább az első kérdezővel értek egyet.
2010. márc. 12. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:

palmatex-et vegyél, barkács-festék boltokban kapható.

ja egyébként szólok, hogy sok autószerelő se tudja normálisan feltenni, úgyhogy ha nem muszály ne csináld, mert nagyon csúnya tud lenni.

Ja meg ők vmilyen speciális ragasztót használnak szóval a palmatex se a legjobb erre a célra

2010. márc. 12. 20:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is palmatexet vettem majd ha jó idő lesz felragasztom.Amúgy jobb mint a pillanat ragasztó mert sokkal erősebb és tán olcsóbb is mert gondolom a pillanat ragasztóból se egy tubus kell.
2010. márc. 12. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért akarom megcsinálni mert napfénytető ahogy van-kibujik onnan a kárpit már...elég vékony anyagú valami ez, szal majd óvatosan csinálom! köszi a segitséget!
2010. márc. 12. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ott se csinád, főleg ha az autó értékesebb 100 ezer forintnál :D
2010. márc. 13. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is Palmatex-el csináltam szintén a napfénytetőnél a csajom Roverjában. Hibátlan lett. A Palmatex lényege, hogy mindkét felület beken vékonyan, száradni hagy öt percig, és aztán ragaszt össze, és nyomva tart.
2010. márc. 13. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!