Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek hogy állna...

Mi a véleményetek hogy állna rajta? Illetve hogy nézne ki?

Figyelt kérdés

Nos az interneten találtam 4 db gönyörű Porsche kereket téligumival és mivel úgyis jön s tél és még nincs télikerekem ezért gondoltam megveszem. Mitgondoltok hogy állnának rajta ? :)

Ilyenek a kereket: elöl 235/40/18 hátúl 265/40/18

Itt egy link kb milyenek

[link]

A véleményeteket/válaszotokat előre is köszönöm :)

Az én autóm pedig ilyen (A6)

[link]

2015. szept. 9. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt te komolyan gondoltad, hogy Porsche felniket raksz az Audidra? Ha ingyen adnák se raknék ilyet nem Porsche autóra.
2015. szept. 9. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a Porschénak sokkal gömbölyűbb formái vannak, a lámpák, az ajtók, a szélvédő és a felni is. Az Audi meg inkább ilyen kerekített sarkú téglalap, sok a hosszított de a legkevésbé sem íves, gömbölyű elem. A te döntésed, de szerintem nem passzolna rá.
2015. szept. 9. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem szép az a felni, még a Porschén sem mutat jól szerintem, az Audin meg kimondottan csúnya lenne. Bocs, de ez a véleményem.
2015. szept. 10. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. És erről a fajta felnirő mi a véleményetek hogy áll rajta ? :)

[link]

2015. szept. 10. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez már szép, hiszen ez gyári Audi felni (talán pont erre az A6-ra lett tervezve, nyilván jól néz ki). Ez asszem 17-es, de biztos 18-as is van belőle, azzal mégjobb lenne.
2015. szept. 11. 10:45
 6/6 anonim válasza:
0%
én azt birom mikor a proletár lakatos fiú a káefténél ahol dolgozom fe k úr egy gaudi felni családot a f0s pbtdi-s sz @ r passatjára, mintha azzal ő lenne a cégnél a jani, hogy leültette még mellé a sarát
2015. szept. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!