1998-2000 évjáratú Suzuki Swift negatív vélemények?
Rohad mint a fene!
Ma 6-t néztem meg, mindnek szét volt rohadva az alja.
Annyi kibúvó ennek a fajtának, hogy ma 1 Opelt is megnéztem, az is ugyanúgy rohadt volt.
Nekem 98-as Swiftem van, én nagyon szeretem, kimegy a világból is (ha odafigyelsz rá).
De hogy a kérdésedre válaszoljak:
-Valóban rohad, főleg a küszöb és az első kereszttartó környékén, de egy sima maszek is kihegeszti és levédi neked.
-Valóban fapados, csörög-zörög, 100 felett nagy a szélzaj, viszont az enyémbe kagylóülések vannak elöl (3 ajtós), amik baromi kényelmesek.
-Még a futóművet említeném meg, ami ugyan elég strapabíró, de ráz, mint a fene, nagyobb sebességnél pedig könnyen alulkormányozottá válik a kocsi, részben a kicsi kerekek miatt is.
-A gyári minőségű alkatrész nem olyan drága bele (és bírja is), de ha az olcsót veszed, az garantáltan nem lesz hosszú életű, hihetetlen gagyi utángyártott dolgokat is lehet kapni hozzá.
ha a gazdája baxik lealvázvédőzni, minden kocsi szétrohad.... legyen szó akár egy 40 milliós ferrariról, akár egy 400E-es swiftről. az alváz mellett a küszöbnél szintén ez a helyzet. szóval ennyit a rohadásról. de persze 2-300E ft-ért a legtöbbje már tényleg ilyen leharcolt példány.
ami személy szerint nekem nem tetszik, az a csomagtartó. ferdehátúnál a mérete (túl kicsi), sedannal pedig a méret egy árnyalatnyival nagyobb, de a nyílása szűkebb. egyéb apró probléma még, hogy a belső kilincsek előszeretettel szeretnek eltörni, főleg télen a hideg miatt. bár nem nagy tétel (2E ft körül van db-ja), azért elég macerás a cseréje.
ha vásárlás után olajakat, szűrőket és motorvezérlést cserélsz, legalább lesz egy motorikusan megbízható kocsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!