Miert nem ad szikrat a Gilera RCR 50-em?
Figyelt kérdés
Tegnap mentem vele, de eszrevettem, hogy ha visszaesik a fordulat lefulladt a motor, egyesbe teve a lendulet gyujtotta ujra. Ma viszont semmi valasz, gyertyat kiszedtem pucoltam, szikra nincs, uj gyertya be, meg mindig nincs. Kettesben probaltam betolni, pofog de nem gyullad be. Az akksiba kabe semmi elektrolit nincs mar (tiz felet mertem rajta, ez tudom h baj de azt hiszem kulon problema). Tehat nem kapok szikrat, otletem nincs, hogy miert nem, egy ejszaka alatt mi romolhatott el :o koszi elore a segitseget (az ekezetekert bocsi, telorol irok)2015. szept. 8. 21:02
1/2 joco5582 válasza:
Esetleg nem lehet, hogy az akkumlátor zárlatos? Meg tudod nézni mi történik ha az akksit lekötöd?
2/2 A kérdező kommentje:
Megprobaltam, illetve az akksit is feltoltottem desztvizzel, most leadja a 12.5ot, de tovabbra sincs szikra :/
2015. szept. 12. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!