Mi baja lehet a futóműnek?
Figyelt kérdés
ha egyenesen megy az autó semmi gond nincs, de ha nagyon picit jobbra mozdítóm elkezd jobbra balra rángatni a kormány, nem nagyon csak kicsit, és ilyenkor kopogó hangot hallok, + ha belemegyek valamibe a jobb kerékkel mintha teljesen laza lenne valami, gömbfejem biztos rossz cseréltetni is fogom most, de mi lehet méég a baj, mire számíthatok a szerelőnél ?? még annyit tudok mondani, hogy ugyszint ha jobbra tekerem a kormányt tök könnyű, balra viszont már nehezebb sokkal, jobbra ha pl parkolok majdnem hogy már koppanásig van a kormány de még picit visszább van elengedem kis gázt adok betekeredik teljesen jobbra de egyébként ha csak egy normál kanyart veszek be visszajön a kormány egyenesbe, tehát valami jobb oldalt van nagyon elsz..rodva, de kérdés mi ??2015. szept. 7. 23:37
1/1 anonim válasza:
Nálam is volt hasonló probléma. A futóművet elég volt csak beállíttatni egy picit, de a kormányművel több baj volt. Nekem is a jobb oldali gömbcsuklót cserélni kellett és a kormányösszekötőn is kellett állítani valamit, azt nem tudom mit csináltak már pontosan mert nem most volt. Meg nekem még a szervót is mondta a szerelő srác hogy állított rajta valamit meg lecserélte benne az olajat ami már elvolt koszolódva és az okozott gondokat a szivattyúnál hogy időnként meg akadt és azért lett nehezebb a kormányzás. Meg állított is csomó mindenen.
Nekem ez majdnem 20 ezrembe került
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!