Új, 0 km-es autó vásárlásakor mitől függ az alku az árból?
Figyelt kérdés
Opel, Volkswagen meg a legtöbb európai márka szalonjaiban abszolút alkuképes a vételár. Viszont a japánok, Mazda, Toyota híresek arról, hogy egy fillért sem engednek. Mitől függ ez szerintetek?2015. szept. 6. 15:43
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, valószínű, hogy kicsi árréssel dolgoznak, vagyis nem sok pénz marad a szalon tulajának, ezért nem engednek. Amúgy is a japánok viszonylag olcsók. A VW-nek meg főleg meg van az ára, oda bőven belefér még egy kis alku (szerintem a listaárat is úgy számolják, hogy az alku is beleférjen). Amúgy ha rendeled az autót, vagyis nem készletről veszed, akkor szinte egy szalon sem enged egy fillért sem.
2/5 anonim válasza:
Én rendelt, tök egyedileg összerakott autót vettem, és több mint 30%-ot alkudtam le az eredetileg kínált árából. Ez azért egy 10 milliós autónál elég jelentős összeg, de még "így is megérte" nekik eladni.
3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó milyen vasat vettél?
2015. szept. 6. 16:14
4/5 anonim válasza:
Opel insignia a tippemm, v vmilyen francia autó. Ők adnak hatalmas kedvezményeket, mert tudják h túlárazott az autójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!