Porlasztócsúcs cserénél mire kell odafigyelni?
Ezt is olvasd el!Mathyas weboldala Common Rail befecskendező rendszer működése!
De csak a hüle sértődik meg azon,ha azt mondják neki,hogy hüle!
Kicsit visszafogottabb választ fogok adni neked, mint amit elvárna ez a beszélgetés.
Mégpedig azért, mert én abszolút nem ilyen célból tettem fel a kérdést, nem azért kérdeztem meg itt, hogy vitatkozzak ezen - csupán egy normális hangnemben történő választ vártam.
Egy laikus ember általában arra támaszkodik, amit a szakemberek mondanak, mint ahogy ezt én is tettem. Utánanéztem annak amit mondasz - és annak ellenére hogy ostobának neveztél nem fogok ebben a hangnemben válaszolni. A találóbb kifejezés talán az lett volna, hogy tájékozatlan minthogy ostoba.
Engem továbbra sem győzött meg amit mondasz - és nem azért mert előítéleteim vannak veled szemben, hanem azért, mert teljesen megoszlanak a vélemények. Számtalan olyan dolog terjeng az interneten, aminek a fele sem igaz, ezért inkább azokra bízom ezt a kérdést, akiknek ez a szakterülete, ezzel foglalkoznak nap mint nap.
Számomra a lényeg az, hogyha felhívok egy szerelőt (többet is felhívtam) és elmondtam neki a problémámat, mindenki tudta mit kell csinálni az autóval, mit kell cserélni benne. Nevezhetjük ezt porlasztócsúcsnak, vagy akár injektornak is. A lényeg, hogy értenek hozzá.
Becsülöm azt, hogy ennyit fáradoztál és ennyi időt szántál rám, bújtad a google-t hogy megtaláld a választ a kérdésemre - köszönöm szépen.
De mivel túl vagyok ezen, a problémám megoldódott, ezért nem kívánok tovább foglalkozni a dologgal. És ahogy ígértem, teszek be pár linket, ami alapján azt mondtam neked, hogy porlasztócsúcs:
Hát szép válaszra-szép válasz!
Nekem sem célom a kioktatás, csak igyekszem mindenkinek amilyen az adjon Isten, olyan a Fogadj Isten stílusban kommunikálni!Semmi gondom nincs, hívd aminek jól esik, a lényeg húzzon a vas ezerrel!Én is hívtam így kb.öt évvel ezelőtt, mikor szétfújta a 6. dugattyút egy tuning box miatt egy injektor és életemben akkor láttam, fogtam kézbe először.Mivel érdekelt miért lett injektor a porlasztóból, megtanultam a működését a rendszernek.Ne haragudj ha bántottalak, unatkoztam:(Na, akkor nyél gázt annak a verdának!
Érdekes ez vita,de én viszont tényleg csak sofőr vagyok,és csak 1.5 éve van egy 2.2dti Omegám(16v,88kw).
Ebben akkor porlasztócsúcs vagy injektor van?
CR porlasztót érdemes kerámia pasztával bekenni. Ezáltal néhány típusnál kicsit kitolható a porlasztó belerohadás mértéke.
üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!