Ha most lett meg a B jogosítványom, akkor lehet A2-t csinálnom kedvezmnényesen?
hát a bicikli az megy :D
az A1-el meg az a bajom, hogy 11kw nem valami sok, ezért inkább A2 (35kw), aztán max nem kell akkora motort venni, majd a későbbiekben lehet nagyobbra váltani
Ha nincs motoros tapasztalatod, akkor az A1 is sok lehet! Okok értem hogy nem hangzik soknak a 11kw, de az arányaiban olyan mint egy 130Le-s Swift! Ami ha bele gondolsz már elég komoly és ennek csak 2 kereke van!
Ha nem vagy eleresztve anyagilag, akkor kezdhetsz A2-vel és egy 500-as motorral, DE NAGYON ÓVATOSAN!!! Azok a gépek már 50Le körül vannak, brutál nagyon lehet velük esni!
Én a helyedbe vennék egy 50-es gépet (nem Simsont, valami komolyabbat), arra úgyis jó a B, olcsó és megtanulsz vele motorozni. Ha tetszik és megy, akkor irány A2. Legyen egy kis lépcső mászás! Bicikliről felülni egy "nagy" motorra (mert valljuk be, egy 400/500-as motor nagy) kicsit meredek. Nem akarlak elriasztani! Sok szeretettel várunk magunk között!
hát ja, ezaz, annyira azért nem mély a zsebem, pont ezért én simán megcsinálnám az A-t, és vennék sokkal kisebb motort, de nem vagyok még annyi idős.
igaz A2-vel is lehet kisebb mocit venni, nem kell egyből 34.9 kw-osat, csak tudod ilyenkor azt nézi az ember, hogy a későbbiekben, tud e majd "lépcsőt mászni"-jogosítvány és motor téren egyaránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!