Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 300ezer forintból lehet venni...

300ezer forintból lehet venni egy jó autót?

Figyelt kérdés
Ami út közben nem döglik be meg ilyesmi...használtautó és jófogás oldalakon kívül van még, ahol lehet keresni?
2015. aug. 31. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Parkolás közben dögöljön be?
2015. aug. 31. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénzed több, akkor Suzuki gls-t vegyél. kb. 2000-es évjáratút már lehet kapni ennyiért.

Én sosem akartam Suzukis lenni, de nem volt pénzem és kellett az autó. Eddig még mindenkitől azt hallottam ,hogy sosincs baj ezekkel, vagy ha ne adj Isten mégis van valami, könnyen olcsón szervizelhető. Sokan állítják, hogy nem hagyja cserben az embert. Én egy sport gls-t vettem, ami meglepő módon sokkal kényelmesebb mint amit vártam, és nincs olyan lélekvesztő fílingje, mint általában az ennyi idős testvéreinek. Igaz az enyém sportüléses, toronymerevítéses, dupla légzsákos, elektromos tükör, elektromos ablak stb. szóval elég jól felszerelt. Ja és 1.3-as motor, ami ilyen kistestű járműnél nem rossz.

Persze az is fontos szempont, hogy mire kell neked. Én zömében csak a városban furikázok vele, vagy elmegyek max 100 kilométerre néha.

A férjem azt mondja nem menne el azért vele 1000 km-t de azt is csak a kényelme miatt mondja.

300 E-ből viszont nevesebb márkákból csak öregebbet kapsz, kb. 18-20 évest amivel meg műszakilag nem mernék tervezni hosszabb útra. Akkor inkább legyen a Suzuki, de biztos legyek benne ,hogy nem döglik le félúton. Ráadásul egy 15 éves autóra még adnak nemzetközi biztosítást, 18 évtől már nem.

Az is szempont, hogy akarsz -e szállítani dolgokat, mert nyilván egy háromajtós sport gls-be jó ha a bevásárlókosarat betudod tuszkolni.

2015. aug. 31. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:

300ezer forintból lehet venni egy autót?

-Igen

300ezer forintból lehet venni egy jó autót?

-Nem

Mint fentebb írták, Suzuki szóba jöhet, de ott se várj extrákat.

2015. aug. 31. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
B Corsa, olcsóbban kijössz vele, mint a Suzukival. Ennyiért még dízelt is kapsz belőle jó állapotban
2015. aug. 31. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd át:

[link]

2015. aug. 31. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!