Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2007-es suzuki autóm van...

2007-es suzuki autóm van angliában. Mennyi lenne a kormány átrakása?

Figyelt kérdés
mindössze 30000mérföld van benne nagyon jó autó de kint fele annyit adnának érte mint amit otthon megér ezért szeretném magammal vinni. Szóval én nem eladni akarnám.
2015. aug. 31. 11:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Illetve még az is érdekelne h mennyibe kerül még a magyar papírokat elintézem neki.
2015. aug. 31. 11:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem éri meg!
2015. aug. 31. 11:46
 3/14 A kérdező kommentje:
Szóval a kérdésem az volt hogy MENNYI LENNE A KOEMÁNY ÁTRAKÁSA? Nem az h megéri e.
2015. aug. 31. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
ennyire ragaszkodsz ahhoz a fostaligához?
2015. aug. 31. 11:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Kedves (ordítozó) kérdező! Az autód átalakításához mindenből be kell szerezni az alkatrészeket, ki kell cserélni a tűzfalat, ez elég nagy mértékű megbontást igényel, kell egy bal kormányos műszerfal, átrakni a pedálokat, kormányművet. (Nem beszélve a papírokról amit ehhez intézni kell, engedélyezés stb.) Szóval kb átszámítva legalább 1 de lehet 2 millió forint lenne. Én azt ajánlom inkább vegyél egy használt olcsó autót ott és azt használd.
2015. aug. 31. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Helyesbítek: Vagyis itt vegyél, szóval nem éri meg, add el ott kint.

Főleg hogy a tűzfalhoz ki kell szedni a motort és mindent lebontani előröl. Ehhez szakember kell nagyon nem holmi vidéki szerelő.

2015. aug. 31. 12:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy kis műszaki rálátásod a dolgokra , akkor tudhatnád hogy ez mivel jár. Nem csak a kormányt hanem a pedálokat is átkellene rakni. Na most a féket megbuherálni ??? Magán a fülkén is teljes átalakítást kellene csinálni. Műszerfal, légzsákok, meg a fene tudja mit. Szerintem , ha megcsinálnák is egy kókányolt autó lenne a vége. Az árat meg ne is mondjuk.
2015. aug. 31. 12:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem ordítozok csupán kiemeltem a kérdésemet mert úgy vettem észre nem értitek.Tisztelet a kivételnek. Fostalicska esetleg a te autód. Nagyon szeretem megbízható semmi baj nincs vele. Nem értem mért vegyek másikat amikor ez itt van nekem. Csupán hazaszeretném vinni mivel hazaköltözöm.
2015. aug. 31. 12:18
 9/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi
2015. aug. 31. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Nincs itt betiltva a jobb kormányos autó. Akkor meg minek adnál ki rá fél milliót alsó hangon.
2015. aug. 31. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!