Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Toledo-nál mekkora...

Seat Toledo-nál mekkora ültetést+ felnit érdemes felrakni, hogy jól is nézzen ki de ne is legyen fapados?

Figyelt kérdés

Jelenleg H&R-re gondoltam 35/35mm ültetéssel(bár azt nem tudom, hogy az eleje nem lenne magasabban az 1.6 motor miatt)?

Felniben pedig 18" tetszene, mindkettőre van még idő, mert tavasszal szeretném majd megcsinálni!

2015. aug. 30. 15:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fix vagy állítható magasságút akarsz. Amúgy a súlyelosztás nem fog változni, ez a dolog ynitja. :) Tehát csak alacsonyabban lesz, de ugyanúgy fog állni mint most.
2015. aug. 31. 00:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Pont ez az hogy nem! Gondolj bele, hogy elkészítenek egy ültető rugó szettet ami jó mondjuk 1.4-es motortól 2.0-ig

Persze hogy a 2000-eshez méretezik, így azzal lesz szintbe! Az 1.4 -es motor pedig jóval könnyebb így még ha nem is sokat, de lehet 1-2cm-rel feljebb lesz az eleje.

Én ezért kérdezem, hogy kinek mi a tapasztalat, de majd fórumokon is rákérdezek.

2015. szept. 2. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!