Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az összetört autómat milyen...

Az összetört autómat milyen állapotban lehet hivatalos bontóban leadni? Ha eladom az ajtókat, üléseket, váltót stb. akkor is beveszik és kiadnak róla bontási igazolást?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 12:46
 1/1 omadjoe ***** válasza:
karosszériát, és a motor blokkot mindenképpen le kell adni! a kasznit vágni TILOS! vágottat nem veszik át! sztem menj el egy bontoba ott beszéld meg a fönökkel, hogy neked a törött autóbol mi kell, és hogy a többi maradékot át veszi-e. én igy csináltam. elmentem, a bontofönökének, megmutattam az autot. megbeszéltem vele, hogy csak a csupasz kasznit viszem +10e Ft-ot. többi maradhat nekem. beleegyezett, csak arra kért, hogy a kasziba ne legyen flexel, v. bármi mással vágás nyom. ennyi. ja és ez 2007-ben volt, és az autó forgalomban volt, rendszámmal rendelkezett. megkaptam a bontoi igazolást, amivel ki lehetett vonni az autót a forgalomból.
2010. márc. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!