Az összetört autómat milyen állapotban lehet hivatalos bontóban leadni? Ha eladom az ajtókat, üléseket, váltót stb. akkor is beveszik és kiadnak róla bontási igazolást?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 12:46
1/1 omadjoe válasza:
karosszériát, és a motor blokkot mindenképpen le kell adni! a kasznit vágni TILOS! vágottat nem veszik át! sztem menj el egy bontoba ott beszéld meg a fönökkel, hogy neked a törött autóbol mi kell, és hogy a többi maradékot át veszi-e. én igy csináltam. elmentem, a bontofönökének, megmutattam az autot. megbeszéltem vele, hogy csak a csupasz kasznit viszem +10e Ft-ot. többi maradhat nekem. beleegyezett, csak arra kért, hogy a kasziba ne legyen flexel, v. bármi mással vágás nyom. ennyi. ja és ez 2007-ben volt, és az autó forgalomban volt, rendszámmal rendelkezett. megkaptam a bontoi igazolást, amivel ki lehetett vonni az autót a forgalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!