Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 106-om van 1. 0...

Borbély mikka makka kérdése:

Peugeot 106-om van 1. 0 benzines. Lehetne bele rakni egy 106 gti motort úgy hogy minden jól működjön benne utána?

Figyelt kérdés

2015. aug. 28. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Komplett sebváltóval féltengelyekkel együtt igen.
2015. aug. 28. 16:43
 2/4 VarMa ***** válasza:

persze at lehet de kegyetlen munka, motor, valto, kabelkoteg atrak... illetve ha jol emlekszem akkor meg a kerekagyak sem stimmelnek mert az 1.0-as 3 csavaros, mig a gti mar 4 csavaros....

en azt mondanam csak akkor vagj bele ha nagyon sok idod van...

szerintem egyszerubb ha keresel egy gti-t es lecsereled arra az 1.0-s peu-dat

2015. aug. 29. 04:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2015. aug. 30. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

A 2. válaszolónak üzenném, a motorcserének mi köze ahhoz, hogy hány csavaros a kerékagy? :) ...

Kedves kérdező: Igen, bele lehet rakni, nekem volt S16 motorral szerelt 1.0 106-om, a motor cseréje hozzáértő szerelőnek egy délután alatt megvan kompletten, váltóval mindennel együtt..kábelköteges problémáját szintén nem értem a 2. válaszolónak, mivel mindig kompatibilis, az elektronikus ford.szám + km órán kívül + az "extrák"..ami a 106 1.0-n működik az a 106 gti motoron is fog, csak fordítva nem..de egy villamossági szerelő + ebay ről rendelt cuccok és már kész is ha nagyon hiányzik. DE! és itt jön a lényeg..a 106 1.0 futóműve még az 54 lóhoz is kevés, nem egy 100 ló körüli s16 blokkhoz..:/ a fékek kisebbek, a futómű puha...stb..egy boruló szappantartó marad 100 lóval...én csak azért cseréltem, mert volt egy ezres kisPugom, aminek volt fél év műszakija aztán bontó mert a motorja meghalt, és kaptam egy S16 motort egy haveromtól aki egy s16-ot bontott, arra a fél évre használjam...tök jó meg minden, de használni hosszabb távon úgy, hogy nem a kényszerűség visz rá semmi értelme..a kerekeket le kell cserélni szélesebbre ( 3 csavarosból ne találsz már) Kerékagyakat 4-csavarosra kell cserélni, új futómű előre, keményített hátra, nagyobb fékek, stb...+ ha be akarod jegyeztetni akkor papíros blokk kell...durván 300.000 forint mire minden összeáll patikán..4-5 ért lehet eredeti s16-ot venni ami nem összerakott hanem KÉSZ állapotú...nem éri meg sajna..jó poén meg minden de utólagosan nem :(

2015. okt. 5. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!