Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda civic vti, vagy 1.8-as...

Honda civic vti, vagy 1.8-as audi a3?

Figyelt kérdés
Két auto közül szerintetek melyiket vegyem? Ha mondjuk találok mindkettőben jó állapotút, ti melyiket választanátok? 1-1.2 millio körüli összeget szánok rá.
2015. aug. 28. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Én csakis Hondát vennék egy egy 1.8vti-t :D bár szerintem elég nehéz olyat találni ami nincs széthajtva....főleg annyi pénzből.
2015. aug. 28. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
A Honda izgalmasabb, az Audi stílusosabb. válassz Te, hogy melyik passzol jobban hozzád!
2015. aug. 28. 14:46
 3/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Audi A3 veszett jó autó tapasztalatból mondom.

1.8 Turbo motorral még jól is megy, nekem nem lenne kérdés melyiket vegyem.

Ezért mehet a minusz, de szerintem a Civic meg az A3 nagyon nincs egy szinten, itt most nem a teljesítményre gondolok, hanem a presztízsre és a minőségre.

2015. aug. 28. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:

lehet van presztizs az Audinál,de minőség....

bár a régi a3-as még lehet meg volt csinálva.

Japán autók megbízhatóságával semmi nem veszi fel a versenyt,és pl egy 1.8 vti Honda motorra ,nem kell turbó,mert az anélkül is megy mint egy megvadult disznó:D

A német kocsiknak viszont masszívabb a kasztnija,komfortosabb benne hosszú távon utazni,de semmi több.

Bár ha egy újabb Hondáról beszélünk akkor ezt sem mondanám.Nekem biztos nem kéne 98 utáni német autó,mert egy pénznyelő :D

2015. aug. 28. 22:06
 5/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

"Bár ha egy újabb Hondáról beszélünk akkor ezt sem mondanám.Nekem biztos nem kéne 98 utáni német autó,mert egy pénznyelő :D"

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? :)

Nekem csak hírhedten pénznyelő német autóim vannak egy ideje, VW, AUDI, BMW és hát a gatyám rámegy.... ja nem mégsem... :)

Az Audi minőség dolgot sem értem... nekem volt Audim és bizony van ott minőség, nem igazán értem mire alapozod, hogy nincs.

Értem, hogy Honda-s vagy, vagy úgy alapból japán autós, de nem véletlenül a prémium szegmenst az Audi, BMW, Mercedes német hármas uralja, itthon a japán Lexus éppenhogy labdába tud rúgni, pedig nem vitatom, hogy jó autókat gyárt.

2015. aug. 28. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Érdekesség képen még annyit:

1998 Audi a3 1.8 turbó :150le

1998 Honda civic 1.8 vti :167le

(turbó nélkül ,majdnem 20 lóval erősebb,mint az audi turbóval)

2015. aug. 28. 22:18
 7/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

"Ezért mehet a minusz, de szerintem a Civic meg az A3 nagyon nincs egy szinten, itt most nem a teljesítményre gondolok, hanem a presztízsre és a minőségre."

Mint írtam nem azt vitatom, hogy a Honda megy mint a meszes, és ezt elsőre is leírtam, hanem egyszerűen két hasonló korú Audi-t és Civic-et összehasonlítasz nagyon nem egyforma a minőségérzeted a két autóban.

Az Audiban érzed a prémium minőséget, még a Civic egy átlag autó minőségérzetét kelti most konkrétan az utastérre gondolok.

Az Audi valamiért a mai napig nem fordít nagy hangsúlyt a teljesítményre, a durvább motorjait leszámítva az alapabb modeljei elég vérszegények, biztos a Honda több modelje odaveri őket, de ha beülsz egy új Audiba akkor megérted, hogy miért prémium márka.

Az Audi a széria autóival nem is igazán akar teljesítményben versenyezni a többi gyártóval, ő szimplán csak minőségi termékeket gyárt.

Most biztos azt gondolod nagy Audi fan vagyok, nem vitatom szeretem a márkát, de pont emiatt a teljesítménybeli vérszegénység miatt most BMW-t hajtok, mert ők legalább fontosnak tartják a sportosságot az alapabb prémium szegmensbe is.

2015. aug. 28. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt audim,tudom miről beszélsz valóban élmény vezetni,mondjuk az egy régi a6 sor 5-ös 2.5tdi a 140 lovas volt ,de azok szerintem az egyik legbeváltabb audik voltak....ja és kb 5.5litert evett :D

Valóban nincs egy szinten a beltér,és a kasztni sem de ezt én is mondtam.

A BMW az egy más történet :D személy szerint kifejezetten nem rajongok értük,no nem azért mert nem szépek,hanem ami körüllengi ezt a márkát :D

Ha német felső kategória akkor nekem egy szép merci kéne ,mondjuk egy SLR :D :D

2015. aug. 28. 22:44
 9/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én csak arra utaltam, hogy az Audi nem a hülyegyerek vadulós autó. Az úgy egyben van szép és jó.

A BMW egyáltalán nem szép belülről, a mostani BMW-m pl az előző Audihoz képest beltérre kb egy Opel szintjén van, mert nem szép, nincs csicsa, vezetési élményre és teljesítményre azonos motorhoz képest viszont megeszi reggelire az Audi-t.

Mivel volt szerencsém már Mercedes-hez is így arról is tudok véleményt mondani. A Mercedes hál istennek ma már kinőtte az öreguras feelinget. Talán a 3 márka közül a legjobb, bár hasonló kategórián belül túlságosan lágy a futóműve, nem sportos mint a BMW, minőségre kb egy szinten van az Audival, vagy talán picit felette van.

Nyilván az Audinak is ott az S és az RS széria ami gyilkos, meg a Mercedes-nek az AMG, de a BMW-nek egy alap 3-as BMW-je is ad egy pluszt.

Nem vitatom, hogy fenntartásod van a márkával kapcsolatban, mert ma a BMW = hülyegyerek autó

Nyilván ennek is oka van, pont az sportosság amit előbb írtam.

2015. aug. 28. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Jaja itt Mo-on sokan fa..ok hosszabbításnak veszin :D na meg a bömös is olyan mint egy nő ...mindig költeni kell rá :D :D

Viszont 2004-től az ötös Bmw nagyon szép lett kívülről belülről azt a kasztnit nagyon elkapták!! Bár az m6 is nagyon bejövős formailag :D

2015. aug. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!