Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan könnyeb tolatni egy...

Gergő19990712 kérdése:

Hogyan könnyeb tolatni egy autóval?

Figyelt kérdés
Visszapillantó mennyire nagyit?Nagyit egyáltalán?Ugye azt tapasztaltam hogy a visszapillantó egy kicsit közelebbre mutatja a dolgokat mig hátra néztem könnyeben toladtam.

2015. aug. 28. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Tükörből. Tanítsanak amit akarnak, én a tükörhöz szoktam, mikor kamiont vezetek ott hiába forgolódnék. A mai autók tükrei már vannak olyan jók, hogy mindent látsz - régen még a jobboldali tükör sem volt szériafelszereltség. Jobb így megszokni, plusz van egy marha nagy előnye: megmarad előre is a látótered, ha kanyarodva tolatsz, a kocsi orra "kaszál", így azt is látod. Az én autóm tükre motoros, parkoláskor szépen megbillentem ilyenkor lefelé és milliméterre a padka mellé teszem a kocsit, nem gyűröm össze a gumit. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha bizonytalan az ember, akkor ne forduljon hátra, de szerintem sokkal jobb tükörből. Nekem hátra fordulva lenne szokatlan.
2015. aug. 28. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha a garázsomba csak hátrafordulva akarnék beállni, tuti nekimennék a falnak vagy az ajtó szélének. Míg a két szélső tükörből tökéletesen be tudok állni, pontosan középre.
2015. aug. 28. 17:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Garázsba viszont könnyebb volt tükörből :-)
2015. aug. 28. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Hátranézve könnyebb. Viszont semmi sem egészséges, ami kényelmes, így van ez a tolatásnál is. Sokkal jobb, ha megszokod, hogy tükörből tolatsz, mert számtalanszor előfordul, hogy (pl a sok cucctól) nem látsz hátra.
2015. aug. 30. 08:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Már eleve a két külső tükör kicsinyít. Ez nem hozza közelebb. A belső az legtöbbször sima tükör. Egy az egybe mutat.
2015. aug. 31. 11:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Én sokszor tapasztaltam,hogy mikor tükörböl tolatok mondjuk a fal felé,akkor megállok,de mikor kiszállok akkor látom csak,hogy még böven mehettem volna.
2015. aug. 31. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!