Marko28 kérdése:
Mi a véleményetek a Yamaha Aerox-ról? Jó motor? Megbízható?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 17:45
1/7 anonim válasza:
Jobb választásod nem is lehetne, ugyanis sokak szerint, és szerintem is, az Aerox a legjobb robogó. Nagyon strapabiró és könnyen tuningolható is.
2/7 anonim válasza:
Ha annyira strapabíró és megbízható lenne, akkor miért választják a pizzások mégis inkább a Piaggio-kat meg a Kymco-kat???
Lehet, hogy ők azért mégis csak tudnak valamit,
hiszen nekik TÉNYLEG megbízható moci kell a munkájuk miatt.
3/7 A kérdező kommentje:
Én nem pizzaszállításra használnám! Egyébként milyen évjárat ami jó? 2004 2007? Azt tudni kell hogy én 14 éves vagyok és iskolába járásra és városba motorozásra használnám!
2015. aug. 28. 12:19
4/7 anonim válasza:
2-es
Most el kell különitsük a sportrobogókat és a nagykerekű robogókat, mint például amiket a pizzások használnak. A futárok robogója nem is nagyon megy 60-nál többet, az Aerox pedig nagyon jól tuningolható, és kényelmes vele a motorozás, simán tartod a forgalom tempóját vele. A kérdezőnek tökéletes lesz amire használni akarja.
5/7 anonim válasza:
én csak annyit tennék hozzá hogy egy Aprilia SR kihugyozza az Aerox-ot, ennek ellenére rohadt jó motor az Aerox.
6/7 anonim válasza:
5ös
Erről vitázhatnánk, de tény, hogy az SR is nagyon jó.
7/7 anonim válasza:
A pizzásoknak azért nem Aerox van, mert annak a vételára sokkal magasabb és okkal! Aerox-nál jobb 50-es nemigen van, ha a teljesítményt és a tartósságot összevetjük, de ára is van annak! 100-130-ért nem szabad venni, az betegágy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!