KRESZ vizsgára legalább mennyivel előbb kell bejelentkezni?
Elég.
Nálunk az autósiskola rendezte a vizsgákra jelentkezést (legalábbis az első vizsgákat mindenből)
Elég, de kezdd intézni, mert úgy jársz mint én.
Nekem is kb. ennyi idő volt hátra, egy kicsit több és úgy is voltam vele, hogy elég, mert láttam a neten, hogy akár másfél héttel később már lehet is vizsgázni pár autósiskolánál. Szóltam is időben (kis autósiskolába jártam) de szóltak semmit a dologra, csak, hogy majd következő héten, mert most szabadság van. Gondoltam oké, az is belefér. De nem jelentkeztek, egy darabig vártam, aztán megint telefonáltam, hogy mi van már és akkor közölték, hogy ja, hát nekem már nem fér bele a vizsga én ezt már lekéstem, és ezt már akkor is tudták, mikor először szóltam. Na ezen rohadtul kiakadtam, hogy miért nem bírtak akkor szólni, mert elvihettem volna a papíromat olyan iskolába, ahol rögtön bejelentenek vizsgára és akkor megvan. Azért, mert ők "szabadságon vannak" meg nem tudják megoldani, csak hetekkel előre, azért még van olyan hely, ahol meg igen. Így mivel újra kellett a tanfolyamot végeznem, persze megint befizetve, nem is megyek az eredeti iskolába vissza. Menjenek a francba.
Oké, van rá 9 hónap, de szerintem senki se viccből hagyja az utolsó pár hétre, én se láttam előre, mikor elkezdtem, hogy nem tudok majd foglalkozni vele, nem kéne még azért szopatni is azzal, hogy nem szólnak, hogy mi már nem intézzük el, nézd meg, hogy más el tudja-e. Helyette ezt csak akkor közölték, mikor már sehol sem volt elég idő hátra. De ha az első érdeklődésemre szólnak, vagy utána az első egy-két napon, hogy visszajöttek a szabadságról, akkor még máshol simán befértem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!