Légszűrő olaj után a szivacs ragacsos szokott lenni?
Figyelt kérdés
Kimostam, kiszárítottam, majd légszűrő olajjal beáztattam. Utána a szivacs, ragacsos lett, és olyan mázas állagú, hogy akár golyót is tudtam belőle formázni. pedig kifacsartam, és 15 percet vártam vele. Ez mindegyik olajnál ilyen szokott lenni? Ez természetes? Robogóról van szó.2015. aug. 21. 20:18
1/7 anonim válasza:
Én még nem hallottam légszűrő olajról. De lehet buta vagyok.
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom mibe akarod használni, de ha gyárilag nem ajánlott bele akkor inkább rontasz vele a helyzeten...
5/7 anonim válasza:
Ha a használati utasításnak megfelelően használtad a szert akkor jó. Egyébként nagyjából olyan ragacsosnak kell lennie.
6/7 cselez válasza:
Igen, olyannak kell lennie, egyébként szerintem egy kicsit sokat fújtál rá, de az nem baj. Én a színezettet szoktam venni, mert akkor könnyebben látom, hogy ahol már lefedi ott elég, és nem fújok rá túl sokat.
7/7 A kérdező kommentje:
Ez volt az első pucolásom, tehát az a természetes, ha ragacsos lesz. Köszi a válaszokat!
2015. aug. 25. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!