Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Ráfolyt olajat mi szedi le...

A Ráfolyt olajat mi szedi le a tárcsafékről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A ráfolyt fékolajat mi szedi le a tárcsafékről?

Új fékbetétet vettem a motoromra.Sajnos eldurrant a teleszkóp szimeringem.Próbáltam fék tisztitóval de semmit sem ért.

Mit tanácsoltok?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. aug. 21. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Töröld le valami ronggyal, aztán féktisztítóval próbáld eltávolítani. Ha nem jönne le én megpróbálnám lefékezni..
2015. aug. 21. 17:49
 2/8 cselez ***** válasza:

A "teleszkóp"-ban nem fékolaj van! A fékolajat egyébként a sima víz oldja a legjobban, mert az nedvszívó!

A lengéscsillapítóban fork olaj van, ha a féktisztító nem jött be, nitro higitót ajánlanék.

2015. aug. 21. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:

A fékfolyadék nem olaj, hanem dietiléndiglikol és butildiglikol alapú magas forráspontú keverék.

legjobban denszesszel fogod tudni lemosni a tárcsáról, jó bőven locsolva, alaposan letörölgetve.

2015. aug. 21. 17:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Bocsássatok meg rosszul fogalmaztam.

A teleszkóp olaj folyt rá a fékbetétre,közvetve a tárcsára,melyet féktisztitóval próbáltam eltávolítani--sikertelenül.Ma motoroztam kb 100km-t,de nem tudom lefékezni a fékbetétről./bosszant a dolog,mert 18000ft-ért vettem betétet 1 hónapja/

2015. aug. 21. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Fékezéssel lekopik róla, csak lehetőleg direktbe koptasd le róla, ne már a forgalomban.
2015. aug. 22. 04:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet,akkor tovább próbálkozok.
2015. aug. 22. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
gázolajjal takarítsd meg, de ha nagyon finom csiszolópapíron kicsit megdörzsölöd, az is leszedi, csak ne valami dúrva csiszolópapírt használj.
2015. szept. 17. 11:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszodat.
2015. szept. 18. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!