Hatmillió forintig milyen komolyabb, gyári autókat tudnátok mondani?
Hatmillió forintos összegig, melyek azok a gyárilag is "brutális" autók amiket élmény vezetni, és talán még meg is nézik?
Fontos lenne a teljesítmény,de igazából nem az a lényeg,hogy luxusautó legyen, mondjuk egy Audi S6 kielégítené ezeket az igényeket, de mégsem...nem az igazi, szerintem nem tűnik ki a többi autó közül, és a szervizben meg meg kell fizetni.
Inkább olyan autókat keresek mint RS Octavia, Ford Mondeo ST, de bármilyen márka, aminek van komolyabb verziója a gyárból.
Ezek egyike sem olyan, hogy hű de felfigyelnének rájuk. Én már egy Porsche-t sem veszek észre.
Exhibicionistaként úgy tudod az autódra felhívni a figyelmet, ha valamilyen egyedi fényezése van (vagy egyedi mintázatú fóliázása):
és egy hangoskodó végdobbal.
Igazából nem minden ember figyelmét szeretném felkelteni, hisz arra maximum egy 50 millió feletti sportautó képes, amire 0-tól 99-ig mindenki felfigyel.
De pont ezek a gyári autók azok amiktől egy az autókhoz kicsit is értő embernek leesik az álla, és azt mondja,hogy ez igen.(persze legyen is olyan állapotban.)
Ennyiért már Mustang is van használtan, na az nem jön veled szembe minden sarkon! :) És az élmény garantált. Viszont fenntartási költségei azok megvannak, viszont meglepődnél de az alkatrészek nem olyan drágák mint gondolná az ember. Nem olcsók ne értsen félre senki, de nem vészes. :)
Egyébként megakadt a szemem a Golf V R32-es válaszon, azt már kevesebből is megkapod használtan, 3.2-es V6-os, R32 optika, az se fog melléd gurulni a pirosnál sokszor :)
Csak könyörgöm Cabriót ne vegyél, bocsánat a Cabrió fanoktól de annyira midlife crisis 50-es, cégvezető, korát nem elfogadó férfiak stílusa :D
De az RS Octavia és a Mondeo ST-ből látom te nem ilyen kategben gondolkodol, azért annyit tudnod kell, az utcán nem ezeket nézik meg. Ezeket azok nézik meg akik egy kicsit is konyítanak az autókhoz és tudják mi is az, de az átlagember szemében "csak egy Skoda meg Ford". Mint ahogy az Audira is írtad.
De egyébként keletről: Infiniti G35, Nissan 350Z, Nissan Sylvia, Mitsubishi Lancer EVO 9-10.
Én a helyedben elszakadnék az európai modellektől, főleg az ilyen polgári autó sport változatoktól, mert azok nem nagyon tűnnek ki. Olyat vegyél amit más nem merne! ;)
Az a baj ezekkel az autókkal, hogy csak azoknak akad rajta meg a szeme aki tudja, hogy ez mi.
Te is írtad az RS Octavia-t, valaki meg az R32-es Golf-ot, aki autób*zi, az levágja, de ez elég szerény réteg szerintem, amúgy biztos élmény lehet őket vezetni, ezt nem vitatom, de, hogy alig nézik meg az is tuti, mert ezekben az autókban pont az a sunyiság a vonzó, hogy az emberek 80-90%-ának csak egy Skoda, vagy csak egy szokásos Golf, és közben meg megy mint az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!