Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell beindítani egy...

Hogy kell beindítani egy önindítós váltós motort?

Figyelt kérdés
A gázkart vagy a kuplungot be kell közben húzni? Vagy csak önindítógomb és szivató?
2015. aug. 20. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Az enyémen kulcs elfordít, lefut a diagnosztika, majd önindító gomb és megy, ezután rakom sebességbe ha indulni akarok vele.
2015. aug. 20. 18:05
 2/5 A kérdező kommentje:
De szivató csak kell hideg motornál.?
2015. aug. 20. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy régebbi motoroknál kell-e mert nekem sport van.
2015. aug. 20. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem (2015 er6n) csak kulcs be, elfordít, diagnosztika után indító gomb. (persze nem lehet sebességbe indításkor, ezt elektronika ellenőrzi). Szivató nincs, a motorvezérlő állítja be a befecskendezést magának. Gázt nem kell húzni, sem a kuplongot (mivel indításkor nem is lehet sebességben).

Régebbi mociknál nem árt a szivató, de nem feltétlen szükséges.

2015. aug. 20. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem Pegaso 125-ös motorom van (kétütemű), automata szivatós, tehát nem én állítom a szivatót. Kulcs elfordit, aztán önindítógomb és már pöfög is. Eredetileg nem automata szivatós volt, pár éve került rá.
2015. aug. 22. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!