Hogy-hogy alapjáraton gázüzemre is tervezték az autót? Találtam egy csonkot hátul jobb oldalt egy borítással elfedve.
Jobban megnéztem az autót, és a hátsó lökhárítón van egy ugyanúgy színre fújt kis kupak. Kinyitottam és egy gázcső mutatkozik kicsit beljebb. Szerintem előző tulaj se használta, nem rég van nálam az autó. Létezik hogy az alapból benzines autóba raktak gázüzemi lehetőséget? A kocsi belterében semmi se árulkodik róla, a motorháztető alatt viszont látok egy alkatrészt amit nem tudok hova tenni. Olyan mint az új Puntoba lévő, középen fent a piros vonalakkal ellátott dupla "kapcsoló".
A saját autóm egy FIAT PUNTO II.
vannak típusok amelyek gyárilag gázosok.úgy tudom hogy a fiatnak is volt ilyen modellje.sajnos listát nem találtam a gyárilag gázos autókról.lehet hogy gázos volt a puntód,vagy csak előkészítés van benne.a képhez nem tudok mit hozzáfűzni.
"a motorháztető alatt viszont látok egy alkatrészt amit nem tudok hova tenni. Olyan mint az új Puntoba lévő, középen fent a piros vonalakkal ellátott dupla "kapcsoló"."
Ne tedd sehová, jó az ott ahol van. Csak két csatlakozó, nem kapcsolók, és semmi közük a gáz üzemhez.
Inkább az autódról tettél volna fel képeket. Azt is csak sejtem, hogy a vontatószem helyét találtad meg az autón, nem gázcsövet. A pótkerék mellett megtalálod a vontatószemet is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!