Egy autónál mit jelent, hogy ki van hegesztve az egész alja? Milyen hátrányt jelent?
Figyelt kérdés
Érdemes egy ilyen autót megvenni friss műszakival?2015. aug. 19. 19:06
1/4 szántóvető válasza:
szétrohadt az alja amit belemezeltek,kellett hogy kapjon új küszöböket is.az a kérdés hogy megcsinálták-e lelkiismeretesen vagy csak befoltozták itt-ott.hány éves kocsiról van szó?én mondjuk sosem értettem az olyat hogy a tulaj rákölt százezreket aztán meg árulja.szóval gyanakvással közelíts az autó felé,mindenét nézesd át :)
2/4 anonim válasza:
A baj ezzel csk az, hogy pár év múlva ismét szétrohad hacsak nem a lemezgyárban lett elkészítve a lakatolás. A mostani autókon a festés azért tart sokkal tovább mint a pl a ladákon, mert a lemez egy percet nincs a szabadban de még párás helyen sem és préselés után azonnal felületkezelik. Amiből Józyibácsi lakatol yzabadban is volt bőven, párát is kapott, így akármilyen vastagon is keni le a művet egy rétegben már rozsdás. Ehhez még annyit tudni kell, hogy a rozsda, ha már van megállíthatatlan max lassítható folyamat. Se drótkorong se semmi nem állítja meg mert pontszerűen befelé hatol. Tehát ha nagyon lelkiismeretes sem lesz túl tartós.
3/4 A kérdező kommentje:
22 éves. Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 19. 20:51
4/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy már egyszer lényegében széthullott, és összefoltozták, mint egy szakadt gatyát.
Kérlek következtess ez alapján az állapotra illetve tartósságra...
Amúgy az én Hondámnak is a hátsó lábtere egy az egyben foltozva van, de a nagykorúság határán már megengedem neki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!