Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autónál mit jelent, hogy...

Egy autónál mit jelent, hogy ki van hegesztve az egész alja? Milyen hátrányt jelent?

Figyelt kérdés
Érdemes egy ilyen autót megvenni friss műszakival?
2015. aug. 19. 19:06
 1/4 szántóvető ***** válasza:
szétrohadt az alja amit belemezeltek,kellett hogy kapjon új küszöböket is.az a kérdés hogy megcsinálták-e lelkiismeretesen vagy csak befoltozták itt-ott.hány éves kocsiról van szó?én mondjuk sosem értettem az olyat hogy a tulaj rákölt százezreket aztán meg árulja.szóval gyanakvással közelíts az autó felé,mindenét nézesd át :)
2015. aug. 19. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A baj ezzel csk az, hogy pár év múlva ismét szétrohad hacsak nem a lemezgyárban lett elkészítve a lakatolás. A mostani autókon a festés azért tart sokkal tovább mint a pl a ladákon, mert a lemez egy percet nincs a szabadban de még párás helyen sem és préselés után azonnal felületkezelik. Amiből Józyibácsi lakatol yzabadban is volt bőven, párát is kapott, így akármilyen vastagon is keni le a művet egy rétegben már rozsdás. Ehhez még annyit tudni kell, hogy a rozsda, ha már van megállíthatatlan max lassítható folyamat. Se drótkorong se semmi nem állítja meg mert pontszerűen befelé hatol. Tehát ha nagyon lelkiismeretes sem lesz túl tartós.
2015. aug. 19. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:
22 éves. Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 19. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy már egyszer lényegében széthullott, és összefoltozták, mint egy szakadt gatyát.

Kérlek következtess ez alapján az állapotra illetve tartósságra...

Amúgy az én Hondámnak is a hátsó lábtere egy az egyben foltozva van, de a nagykorúság határán már megengedem neki :-)

2015. aug. 20. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!