Keménytetős 4 üléses kabriók összehasonlítása. Vásárlás céljából szeretnék tanácsokat/tapasztalatokat kérni tulajdonosoktól/szakemberektől. Szempontok: megbízhatóság, fogyasztás. Milyeneket tudtok ajánlani?
Szerintem egy cabrio sem kényelmes hátul - ez fokozottan igaz a keménytetősökre, mivel a keménytető kb. 3x akkora helyet foglal, mint a vászon, így értelem szerűen azt a helyet el kell venni valahonnan...
Én azért vettem anno B4-es Audit mert elérhető áron (értsd nem 10+ milliós új autó) ennek volt a legnagyobb hely hátul. De ez is messze van attól, hogy egy felnőtt féri kényelmesen ücsörögjön hátul órákat. Max egy 160 centis nő még so-so.
Köszi.
Igazából nem lenne bajom a ponyvásokkal, ha nem lennének rondák, de igénytelenek a gyártók ezért nehéz jó cabriot találni, ráadásul még hátul is kényelmes kéne legyen különben mi a francnak 4 személyes? :)
Azért, mert nyitott tetővel még viszonylag elviselhető a hátsó ülés és ha muszáj akkor legalább be lehet ültetni +2 embert vagy csomagokat hátradobod.
Amúgy alapvetően minden cabrio 2 személyes.
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de nekem a peugeot 380cc kifejezetten tetszik.
Hátul is normális férőhely, 4 üléses, végre egy barátságosnak tűnő járgány.
Vélemények/tapasztalatok? :)
Ugyan úgy nincs hátul nagy hely (ahogy szerintem egy cabriot sem fogsz találni ahol van).
Viszont erre sanszod nincs 2 misiért. Ahogy nézem 4-be vannak a becsületesek.
OK, egyelőre félre téve az anyagi részét a dolognak, szerintem elmegyek szalonokba és megnézem ezeket a típusokat:
peugeot cc308,megane cc,volvo c70,focus cc,astra twintop, bmw 335i, kíváncsi vagyok mennyire kényelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!