Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Wagon R+ miért nem indul?

Suzuki Wagon R+ miért nem indul?

Figyelt kérdés

Tegnap ráakartam indítani és amikor még az önindító pörgette a motort én akkor véletlenül visszaengedtem a kulcsot mert én már olyan hitben voltam hogy beindult. De utána megint ráindítottam és már nem indult csak pörgette. Mi lehet a probléma ?

Előre is köszönöm....

#Suzuki Wagon R+ #Suzuki Wagon R+ hiba #Suzuki Wagon R+ nem indul
2015. aug. 16. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen előfordult velem is..azt mondták, vegyem le a sarut pár percre, majd tegyem vissza, és indul.

Nos mire a szerszámokat előkerestem, meg cigi, meg kávé,stb..és nekiláttam volna, hogy leveszem a sarut, megpróbáltam..indult. úgyhogy foggalmam sincs mi lehetett az ok..

azt mondják ez valami szofver durca, de egy feszültségmentesítés jót tesz neki...

2015. aug. 16. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ugy is próbáltam már de nem jártam sikerrel. Betoltam és már egyből indult, azóta normálisan indul.
2015. aug. 16. 22:56
 3/3 Bajer ***** válasza:
Egy rövid szakaszon kopott lehet a fogaskoszorú. Ha 2-esbe téve mozgatod a kocsit, tovább fordul a lendkerék és a koszorú ép szakasza kerül az önindítóhoz.
2016. máj. 1. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!