Tamás2000112 kérdése:
S51-es simson miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
amikor beinditom nincs semmi baj de egyesbe teszem és ovatosan elindulok leakar álni nem huzhatom maxig mert fullad de az összes fokozatban és csak negyed gázzal lehet vele menni, mi okozza ezt? van benne benzin 1:50 szoval rendesen használva van eddig semmi baja sem volt vagy a gyergyán állítani kell vagy a gyertya kuka?2015. aug. 15. 10:51
1/6 anonim válasza:
Inkább pucold ki a karburátort, a fúvókákat fújd át!
2/6 A kérdező kommentje:
minden tiszta de már abba hagyta valamikor elkezdi és egy időután abba hagyja
2015. aug. 15. 14:43
3/6 anonim válasza:
Tipikus,amikor a dzsuvát felszívja a fúvóka,majd újra kitisztul..
Tégy bele benzinszűrőt,és nemfogsz vele szopni
4/6 A kérdező kommentje:
3 db szűrő van benne az volt a baj hogy én 1-1.5 cm volt a gyertya hézag
2015. aug. 15. 16:02
5/6 anonim válasza:
1 centi gyertyahézag? Csoda hogy beindult XD
6/6 A kérdező kommentje:
én azt hittem hogy ez a jó de hidegen szivatóval pöc-röf de ha nem huztam rá gázt leált és nehezen lehetett berugni azt hittem hogy ez normális amugy lehet hozzá kapni márkásabb gyertyát? én brisk-et használok
2015. aug. 15. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!