Az emberek miért vannak ennyire eltérő véleményen mikor külföldi rendszámos kocsit látnak itthon?
A németre, osztrákra a legtöbben azt mondják, de jó jönnek a turisták költik nálunk a pénzt. De komoly verdája van, biztos jól keres.
A románra, meg mindig ilyen furcsa dolgokat. Itt egy szőröstalpú, csóró román, mit keres itt. Vigyázz szét nem hulljon a kocsija. Nézd tele van lomival, cig-nynépség, áhh.
Miért vannak ekkora eltérések?
4-nek igaza van, de emellett különbséget kell tenni - ami ma már nagyon nehéz -, hogy valóban osztrák, román, stb-e a tulaj - itt a "külföldön adózok, mert magyar vagyok" szemléletűekre gondolok.
Az alapból német, osztrák általában betartja a szabályokat, a gyalogost elengedi. A német, osztrákká átavanzsálódott magyar általában bunkó, lenéző, gyorsan hajt, menőnek érzi magát a széthajtott Béjemwéjével, Mercijével.
Az alapból román nemzetiségű ideges, tütelmetlen, gyorsan hajt, szabály nála egyenlő a o-val. A magyarosított "román" megint csak pökhendi, gyors, neki mindent lehet gondolatmenetű. Átlagos autója va, nem kirívó típusú.
Érdekes módon kezdenek megjelenni az "ángol" rendszámú autók is, ami fiatalabb Mercik, BMW-l általában, és "csapatszállításra" használják az eleve "ángolok".
Röviden, hogy "miért vagyunk ennyire eltérő véleménnyel a külföldi rendszámos autókkal"? Röviden ezért, mert ezeket tapasztaljuk...
engem egy német rendszámos audis ölt meg majdnem. full piroson áthajtott, míg én zöldre nagyívben kanyarodtam balra. nyilván nem született német volt a jóember. ha valamelyikünk nem fékez időben, sztem még mindig az intenzíven feküdnék, vagy már a föld alatt lennék. ugyanis pont az én oldalamat kapta volna telibe az a nagy dög.
sosem tudhatod, hogy az adott rendszámú autóban pont ugyanolyan nemzetiségű ember ül, mint amit az a pár betű jelez.
nem is ez alapján ítélek. ha suttyó, akkor suttyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!