Autófelújításhoz, másik autó belső kilincsei? Többi lent.
Üdvözlök mindenkit vagy 1 93-as autóm,és a műanyag elemeket,csak úgy tudtam feljavítani hogy bekamatoztattam,és a régi réseket kitoldottam,pl ahol a hangszóró volt.
Vagyis 1 kis fiatalítást szántam rá,így máshova építettem be.
Na és a kilincsekkel ugyan ez a szándékom,mert ami benne van,az sajnos nagyon tropa,és az érdekelne melyik autóé a legolcsóbb,ami még "bovdenes" mivel nekem 1 vastag drót van a kilincshez kötve,csak én azt is át szeretném rakni kulturáltabb helyre.
Szóval maga a kilincs,illetve.
Ilyen tartójára is szükségem lenne.
Szerintetek durván 3-4 ezerből hozzá tudok jutni ezekhez?
Szerintem igen, hiszen csak kattintanod kell a "megveszem" gombra, és máris a tiéd 2 db 3500 Ft/db áron. (Van rá még 6 napod)
A kérdésed egy nagy katyvasz, tök felesleges dolgokkal! Az autó típusát nehogy leírd, mert akkor esetleg érdemben is tudna valaki hozzáértő segíteni! Persze azt is leírhatnád értelmesen, hogy mit akarsz csinálni a kilincsekkel. Át akarod tenni más helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!