Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Corsa C-t milyet lehet...

Opel Corsa C-t milyet lehet kapni kb 700. 000-ért?

Figyelt kérdés

5 ajtósat szeretnék,1,2-es motor,benzines.Elekt. ablak,ködlámpa.

Vagy túl nagyok az igényeim??Hány éves autó a reális ennyi pénzért?Egyáltalán C-s Corsát találok ennyiért ilyen paraméterekkel?Honnan érdemesebb vásáolni?Magánszemély,kereskedés?

Egyébként Bp...

2015. aug. 12. 00:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Használd nyugodtan a hahu keresőjét, ezeket a paramétereket beírva. Az, hogy kitől veszed, véleményem szerint mindegy, okoskodás van mindenhol. Szakértőt kell vinni, vagy szervizben átvizsgáltatni és akkor már nem érhet túl nagy meglepi.
2015. aug. 12. 06:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nehéz lett volna?

[link]

Egyébként érdekes, hogy elektomos ablak, meg ködlámpa feltétel, a klíma és a légzsákok, ABS helyett

2015. aug. 12. 07:37
 3/4 A kérdező kommentje:

2es..

A légzsákok és az ABS annyira alap,hogy nem is írtam,gondoltam ez egyértelmű....Tévedtem.Az el. ablakot és a ködlámpát azért írtam,hogy ennyi pénzért reálisan keresek-e ilyet...?

Használtautót nézegettem,de hogy mi mennyiért reális,azt nem tudom,ezért is merészkedtem megkérdezni...

2015. aug. 12. 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Az árrés alsó 1/3-a felejtős, felette kell nézelődni.

ÉS klímásat vegyél, inkább 1.4est. Ugyanannyit fog enni, de legalább megy. Az hogy mi a reális pedig jó kérdés. Sok van belőle, ennyiért szerintem korrekt az ára

2. voltam

2015. aug. 12. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!