A mai napon vásároltam egy első fék lámpa kapcsolót és az a kérdés hogy hogyan kell bekötni?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2015. aug. 11. 14:57
1/5 anonim válasza:
"első fék lámpa"???
mmint féklámpa... oké, megpróbálom értelmezni, mit kell egybeolvasni, és hogy tagoljam a mandatot...
Szóval eddig nem volt soha ilyened és most ez az első?
Mert ha úgy első, mint hogy elől lévő, akkor téged nagyon átvágtak :o
2/5 anonim válasza:
Hajaj, mondom én, hogy nehéz értelmezni, ha nincs tagolva megfelelően :o
Szóval hogy első kapcsoló...
Amúgy nem tudom.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elnézést a helytelen tagolásért, így akartam írni?
A mai napon vásároltam egy első féklámpa kapcsolót és az a kérdés hogy hogyan kell bekötni?
2015. aug. 11. 18:42
4/5 anonim válasza:
Leginkább két csatlakozó, vagy két vezeték szokott rajtuk lenni, ezeken jelenik meg a kontaktus, ha a rajta lévő rudat elengeded. Ha kiengeded, akkor pedig bekapcsol. Ennyit a bekötésről, a felszereléshez pedig, ha eddig nem volt, akkor többnyire lyukat kell fúrni a fékkarhoz és menetet fúrni bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!