Milyen dízeles autót éri meg 500000 Ft értékben
vásárolni?
Figyelt kérdés
Autót akarok venni, erre a célra 500000Ft-ot szánnék és ne tudom pontosan hogy milyen dízeles autót vegyek . De a dízeleshez ragaszkodom.Eddig Vw Golf 3-ban gondolkodtam , de hallok jobbról-balról negatívumokat róla. Szeruntetek mit érné meg ??
500 ezerért szerintem felejtsd el a Golf 3-at mert eléggé lepukkantak, millió kilométerrel, sok apró de elég húzós árú hibával! Szerintem inkább nézegessél a Seat Ibizák, Cordobák között, azok ugyanolyan VW technológiával rendelkező kocsik és még formásabbak is mint a Golfok! Esetleg nézzél szét a japán dízelek közt azok közt is akad nagyon jó és a világból kimész velük gond nélkül! Vagy Audi 80-ast is kapsz ennyiért.
Nekem is 80-as van 1.6 Turbodiesel és elég strapabíró apróbb hibákkal de fillérekért.
halhatatlan, én tuti megvenném ezt a példányt ha most vennék autót
2010. márc. 8. 19:50
4/13 anonim válasza:
muszáj mindenhol a sz*ros mercidet reklámoznod? ;)
2010. márc. 8. 20:03
5/13 anonim válasza:
A Zöldséges Merci jövőre lesz 30 szóval veterán biztosítást köthetsz rá ami tök olcsó és ez még 10-20 évig GARANTÁLTAN menni fog.
Javaslom ha dízelt veszel, még most hidegben menj el megnézni, és győzödj meg arról, hogy szépen indul-e
2010. márc. 8. 20:04
6/13 anonim válasza:
A mercit én is pártolnám valóban szép darab, alacsony a fogyasztása, és álom ahogy megy! Volt szerencsém kipróbálni egy ilyet és meglepett őszintén mondom! Abban 620 ezer km volt de egy picit sem füstölt a váltója is remek volt! Ha nem számít hogy lassan 30 éves a gép akkor szerintem nyugodtan megveheted!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!