Bent maradt az egyetlen kártya a kocsiban. és nem tudom kinyit, mert csak a csomagtartót nyitottam ki és benne hagytam a kártyát. Valahogyan ki lehet nyitni? Renault scenic II-ről lenne szó.
Ott a pláne, hogy ha a kártya benn az autóban, akkor nyitva is kéne lennie. :D
Ha már kocsi elkötés a terv legalább jó kerettörténet nem ártana...
Tehát kinyitottad a csomit, bent hagytad a kártyát, majd lecsuktad a csomit is?
Mert ha a csomagtartót ki tudod nyitni akkor egyszerű a helyzet, de ha nem, akkor csak egy módszer van, ami némi ügyességet igényel!
Szóval?
kissé zavaros az állapot felvezetése....az az autó nyitva van, vagy rossz benne valami...
autózár lakatost, vagy a tulajt kellene hívni.
Nem úgy állsz anyagilag de azért egy Scenicre telik...
Úgy tudom a csomagtartó nem záródik vissza magától.
Esetleg ha az érzékelő romlott el ami azt észleli ha nyitva az ajtó... akkor a vétlen nyitás visszazárja fél percen belül az ajtókat.
Az egyetlen megoldás, ha valami szigetelt feszítő eszközzel elfeszíted a vezető old. ajtó tetejét és a résen keresztül megpróbálod a szemben lévő, vagy v.melyik ajtón átbillenteni a nyitó gombot. Nem túl könnyű feladat, mert a Senic ajtó kissé rá van hajlítva a tetőrre de ki lehet hajlítani, mert én már csináltam! Az ajtónak nem lesz baja, nagyon sokat kibír, csak a fényezésre vigyázz!
Ha kérdés van írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!