Motorolaj tartálya mekkora? Mennyinek kell benne lenni? Menny idő, míg elhasználja az olajat?
Aki sajnál 20 ezeret egy motorolaj cserére, az majd ne sajnáljon több százezret egy új motorra.
Nem tudok motorolajat cserélni, ezért elviszem szerelőhöz, aki az összes szűrőt kicseréli, mert ugye azt is kell az olaj cserénél.
Egy átlag olaj 8-10 ezer km-t kell cserélni, legalábbis láncos meghajtásnál. A szíjasnál nagyobb egy picit több.
állítsa már le magát, aki csak kötekedni tud!
én CSAK kíváncsi voltam, nem értek hozzá, nincs jogosítványom.
a családban valaki vett egy használt autót.
elvitte szerelőhöz, aki kicserélte az olajat.
át is lett nézve a kocsi, nem sajnálta rá a pénzt.
nincs semmiféle könyv, amit ki lehetne nyitni, mert használt autó, ilyesmit nem adtak hozzá.
nem aludtam át semmiféle kresz-órát.
basszus, csak az írhat ki kérdést, csak az kérdezhet autóról, akinek jogsija van?
azt sem írtam, hogy maradt még a flakon alján, hanem azt, hogy több flakonnal vettünk, és van még bontatlan!
besz*rás, hogy mennyi rosszindulatú ember van.
egyszerűen csak felmerlt bennem egy ilyen kérdés, de aki nem tudja, az ne is merjen kérdezni?
induljatok majd így neki pl. egy új munkahelynek, azt kívánom, hogy nem tudtok valamit, lelkesen megkérdezitek, de leordítják a fejeteket, mert mi az, hogy ti ehhez nem értetek, biztos aludtatok az iskolában.
stb., stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!