Yamaha mint vagy Yamaha jog robogó?
Ha ennyire szeretnél választ kapni a kérdsre, akkor megmondom őszintén, hogy a mint egy talicska szemét. Berugókar nagyon meglepő módon a jogokon is van, úgyhogy ezt igazából nem tudod.
Miért szemét a mint? Mert nem szíjhajtásos hanem valami nyomorult fogaskerekes dolog köti össze a hátsó kereket és a motort. Szerencsére nem kellett addig a 200 kilóméterig bajlódnim vele ameddig használtam egyik ismerősömét, ezért nemtudom a pontos működését, az viszont biztos, hogy ahol a hondám felrongyol a domboldalra ott ez a retek el se akar indulni. Ugyvolt hajlandó tempósan felmenni, hogy ha lendületből mentem, de ha le kellett lassítani akkor buktam a tempós haladást.
A jogokban a híresen megbízható és jó alkatrész ellátottságú minarelli blokk van és egy rendes cvt váltó ami egy robogót robogóvá tesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!