Egy 125 ccm es enduro ami folytottan 15 le-s föl tud állni onerejebol egykerekre? Illetve egy ugyan ilyen motor folytasok nélkül? ( aprilia rx 125 2009
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 12:39
1/4 anonim válasza:
Folytás nélkül simán, folytottan nem vagyok benne biztos. Amit én tudok, hogy a 70 ccm 4 felömlős Simsonom is kiáll magától, ha úgy indulok el.
2/4 anonim válasza:
fojtottan is feltud, de fojtás nélkül hanyott is csap mint a szart ha kezdő vagy.
3/4 Technokol Rapid válasza:
A Simson a maga 60 kilójával még szép, hogy kiáll XD
Amúgy nemrég vettem egy 97-es Aprilia RX 125-öt. (másfél hete) kicsit bátrabb voltam vele mivel ez már nem az első enduro motorom. Szóóóval úgygondoltam, hogy kiváncsiságból megnéztem, hogy mi lesz ha egyben játszok egy kicsit a kuplungal.
Szépen döcögök
Kuplung be
Motor felpörög
Power kapcsol
Kuplung kiba*z
Motor "nyééé"
Első kerék az égen.
Mondhatom kellemes meglepetés ért :D Bár az én mocim nem fojtott. Azért szerintem ezt próbáld ki. Biztosan Kikapja. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Okes mindenféle képen :D
2015. aug. 12. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!