Tamás2000112 kérdése:
Egy simson szerelőt keresek. Simson gondom van (s51n) szerintetek kishiba?
Figyelt kérdés
egy napja elakartam indittani de nem indult kitakarítottam a karit de a fuvokák szar állapotban voltak ezért vettem egy egész készletet összeraktam de nem akart a benzincsőben folyni a benzin kiengeedtem a levegőt tele volt benzinnel a cső de nem engedte az uszó beengedni az uszóházba a benzint szétszedtem megnéztem a tüszelepet nincsen e eldugulva nem volt utánna visszacseréltem a régi tüszelepet valamennyi folyt a karbiba de mentem vele nem rakott bele többet és ezért leált egy időután a motor szóval elkeztem pöcklni a benzincsovet és igy egy kevés folyt bele de leált egy időután. Mi lehet a baj? a benzincsapnál a szürő tiszta tud folyni ha nincs rajta a cső és a másik szürő is tiszta ami a benzincsövön van mi okozza ezt? már megtrobáltam mindent de nem akar folyni a karbiba semmi ( az uszó kiváloan be volt állítva azon nem szeretnék állítani mert ha elrontom akkor lehet hogy több üzemanyagot kap és nem megy vagy keveset megy és akkorsem megy) irjatok hogy mit tegyek már szereltem ilyet sokszór2015. aug. 9. 10:11
1/3 anonim válasza:
Végig kellene szépen nézni mi okozza az anyag gondot?
Elsöre a tank alatt a benzincsapot. Huzzad le a csaptol a csövet és valamibe engedj benzint hogy ugy a csapon rendesen át folyik e? Ha az jo akkor a csövet is nézzed meg nincs e benne dugulás. ha a csövön is rendesen lefolyik akkor a karbinál kell keresni a bajt.
2/3 A kérdező kommentje:
és a karbiaban mit?
2015. aug. 9. 11:57
3/3 anonim válasza:
Mit? A tűszelepet és a benzin szintet ellenőrizd és állítsd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!